fr

FR

 

uk

UK

Homepage
 
Vacatures
 
Schrijf u in en plaats uw cv
 
Wie zijn wij?
 
Aanwerving en uitbesteding van profielen

PC Services
 
Kaart / Contactinformatie
 
Sint Augustinuslaan 41
1190 Brussel - België
Tel: +32 2 346.15.54
Mail: info@jobpartner.be
Erkend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
nr.:00315-405 - 2012-12-11
Erkend door het Waals Gewest
WRS. 658

fr

FR

 

uk

UK

Wie zijn wij? / Waarden
valeur

JOB PARTNER stelt alles in het werk om te slagen voor zijn opdrachten als dienstverlener, selectie en aanwerving van IT-profielen, ingenieurs en administratief personeel. We baseren ons hierbij op een aantal fundamentele waarden, die een centrale plaats innemen in onze dagelijkse activiteiten. Als een racehond spant JOB PARTNER zich in om zijn kwaliteiten optimaal te benutten:

SnelheidVanuit onze proactieve en dynamische benadering reageren we zo snel mogelijk en we verzekeren een follow-up zowel ten opzichte van de klant als van de kandidaten.

TrouwWe geven de voorkeur aan een nauwe samenwerking met respect voor iedereen, vanuit een «langetermijnvisie». We zien erop toe dat de gegevens in onze eigen database regelmatig bijgewerkt worden. U behoudt steeds dezelfde tussenpersonen binnen een team dat al heel wat jaren op stabiele wijze samenwerkt.

FlexibiliteitOnze structuur biedt een grote soepelheid, zowel qua formules als tarieven. De voorwaarden voor samenwerking kunnen afgestemd worden op de specifieke behoeften van de betrokken partijen.
We bieden de kandidaten de keuze tussen een bediendencontract of een overeenkomst als freelancer.
Onze klanten hebben de keuze uit 3 formules:
- detachering van informatici voor specifieke opdrachten
- aanwerving na een periode van consultancy,
- onmiddellijke aanwerving met volledige waarborg

WinnaarsmentaliteitWe verbinden ons ertoe om de belangen van iedereen te waarderen. Wij hechten belang aan een « WIN-WIN » relatie tussen de 3 partijen, zijnde de klant, de kandidaat en Jobpartner.

Gezellige en ontspannen sfeerWe bieden heel wat mogelijkheden voor contact en uitwisseling tussen alle partijen: Lunches, incentives, drinks, verjaardagen, diverse avondfeestjes worden georganiseerd in een gezellige en informele sfeer.

 


(c) Jobpartner 2018